Arbeidsrechtadvocaat Rotterdam

juridische zaken rondom arbeidsrecht- en ontslagrecht voor zowel werkgevers als werknemers

Arbeidsrechtadvocaat Rotterdam
Advocatenkantoor Bloem uit Rotterdam is gespecialiseerd in arbeidsrecht- en ontslagrecht voor zowel werkgevers als werknemers.

Onze arbeidsrecht advocaat levert topkwaliteit tegen een eerlijk tarief. Wilt u onze ervaring en juridische kennis inschakelen? Wij staan klaar voor zowel werknemers als werkgevers uit Rotterdam en omgeving.

Advocatenkantoor Bloem is een klein, praktisch en resultaatgericht kantoor en realiseert de door u gewenste oplossing. Kenmerkend zijn persoonlijke aandacht en kennis van zaken door onze rijke proceservaring.

Wij zijn huisadvocaat voor veel ondernemers en zzp’ers in Rotterdam en bieden hen hulp en advies bij onder andere contracten en andere juridische vragen. Juridische geschillen lossen wij snel en effectief op.

Wij zijn toegankelijk en pakken zaken snel op. Wij hebben bewust korte lijnen, waardoor u direct door een specialist wordt geholpen. Uw belang staat bij ons voorop. Wij bepalen, in overleg met u, de beste strategie, adviseren u en bieden een heldere aanpak.

Wij procederen alleen als dit nodig is en wanneer een schikking tot de mogelijkheden behoort, aarzelen wij niet dit zo snel mogelijk uit te onderhandelen. Hierdoor ontzorgen wij u zoveel mogelijk in lastige situaties.

Wordt u met ontslag bedreigd, heeft u vragen over een beëindigingsovereenkomst of zoekt u een sparringpartner op niveau? Wij helpen u graag met een snel, praktisch en duidelijk advies op het gebied van arbeidsrecht in Rotterdam.

Kom vrijblijvend langs op ons gratis spreekuur of bel 010-2614041.

Gespecialiseerd in arbeidsrecht in Rotterdam

Wij zijn een gespecialiseerd kantoor, dat snelle, praktische en duidelijke adviezen geeft op het gebied van arbeidsrecht in Rotterdam en omgeving.

Lang niet altijd is het nodig om direct als specialist naar buiten te treden. Wij adviseren onze cliënten ook vaak op de achtergrond. Op die manier weet de cliënt wat zijn rechten en plichten zijn en wordt de ‘zaak’ niet onnodig op de spits gedreven. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw arbeidsrecht kwestie naar tevredenheid wordt opgelost.

Wij zijn als advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht in de regio Rotterdam en hebben veel kennis en ruime ervaring op dit gebied. Zowel in het adviserende voortraject als in ontslagprocedures. Wij staan zowel werkgevers als werknemers bij. Hierdoor zijn wij in staat om vanuit beide perspectieven het beste advies en de meest efficiënte oplossingen aan te dragen. Ook ondersteunen wij andere advocatenkantoren bij kwesties rond arbeidsrecht in de regio Rotterdam.

Advocatenkantoor Bloem heeft een bewezen trackrecord bij het begeleiden van reorganisaties. Ook verzorgen wij veel publicaties op het gebied van arbeids- en ontslagrecht.

Als specialist in arbeidsrecht adviseren en helpen wij u onder andere op het gebied van:

  • Ontslag
  • Ontslag op staande voet
  • Transitievergoeding & billijke vergoeding
  • Vaststellingsovereenkomst
  • Re-integratie en ziekte
  • Reorganisaties
  • Salaris en CAO

Heeft u vragen op het gebied van bovenstaande zaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 010-2614041 of gb@advocatenkantoorbloem.nl.