Over ons

wie zijn wij

Over ons
Advocatenkantoor Bloem is een praktisch en resultaatgericht kantoor en realiseert de door u gewenste oplossing. Kenmerkend zijn persoonlijke aandacht en kennis van zaken door onze rijke proceservaring.

Wij zijn gespecialiseerd in arbeids- en ontslagrecht, voor zowel werkgevers als werknemers. Wij zijn huisadvocaat voor veel ondernemers en zzp’er en bieden hen hulp en advies bij onder andere contracten en andere juridische vragen. Juridische geschillen lossen wij snel en effectief op. Ook op het gebied van familierecht en aansprakelijkheidsrecht kunt u goed bij ons terecht.

Visie

Wij staan voor juridisch goed doordachte oplossingen voor uw problemen. Wij zijn toegankelijk en pakken zaken snel op. Wij hebben bewust korte lijnen, waardoor u direct door een specialist wordt geholpen. Uw belang staat bij ons voorop. Wij bepalen, in overleg met u, de beste strategie, adviseren u en bieden een heldere aanpak.

Wij procederen alleen als dit nodig is en wanneer een schikking tot de mogelijkheden behoort, aarzelen wij niet dit zo snel mogelijk uit te onderhandelen. Hierdoor ontzorgen wij u zoveel mogelijk in lastige situaties.

In onze praktijk staan een aantal kernwaarden centraal: ‘goede kwaliteit en snelle service’, ‘professioneel en pragmatisch’, ‘persoonlijk en betrokken’ en ‘onafhankelijk en integer’.

Staat u specifieke vraag of situatie niet op onze website? Aarzel niet en neem contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij u hiermee goed helpen.
Kom vrijblijvend langs op ons gratis spreekuur of bel 010-2614041

Wilt u altijd verzekerd zijn van juridische hulp? Sluit dan een juridisch abonnement af!

Adres

Vasteland 78
3011 BN Rotterdam

Contact opnemen

T 010-2614041
E Gb@advocatenkantoorbloem.nl